Sep 20, 2010

OUT OF MY MIND DER

....Hmmmm....

Baru-baru nie Balik kampung raya. Sakan punya raya, tahap tak ingat dunia punya. Cuti pulak dekat-dekat 2 minggu gak la. Family aku pun tergezut besar sebab aku cam takde tanda-tanda nak balik Kolumpo keja.

OK, bukan nak cita pasal balik kampung. Citanya...aku baru tau pasal satu benda.
Takdak lah besaq mana pun. Tapi aku rasa cam pengetahuan am tu baru sangat untuk aku.

Apa yang aku tau,
Rupanya...driver bas, tak kiralah bas apa pun. Tapi yang bawak bas express....dorang makan just kena bayaq RM2 hinggit ja. Gila murah. Ambik lah makan apa pun. just bayaq RM2. Ini kalau bas tu berenti kat R&R Highway lah.

Tapi apa yang aku tau, kalau benti kat stesen biasa, diorang dapat makan free. Untung kan.
ok tu ja, pengetahuan amnya.
OUT OF MY MIND punya entry.

3 comments:

mizzyN said...

hahhaa, ko pun dah kene jangkitan kuman der der der. Kalau ko maksudkan Nader terimalah juga der. Shaiteeee aku pun terguna der. Demmit, mana akunye antibiotik nie.

Hazrey said...

dulu in the 90s i have written an article pasal apa bas keluar dari highway semata mata untuk singgah tempat makan, padahal kalau nak tahu, RnR lebih murah. Siasat punya siasat, they are allocated special seatings and at some places, depa makan free sebab kita yang bayar. Makanan diaorang ni semua mahal nak mampus.. bilik airnya jangan cerita lah, setan pun boleh mati

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
aku baru lepas layan cita adnan sempit...der

hezrey:
betul tu bro, cover lah story nie lagi. masa zaman 90's tu, saya kanak2 lg. tak amik tau sgt hal dunia nie...;p

Total Pageviews