Mar 12, 2010

BYE BYE MR. BROWN

...Hmmm....

Hari nie, geng-geng opice yang terbuang buat farewell party untuk rakan kami Mr.Brown. Mr. Brown sangat cool dan aku sangat suka dengan dia dari segi erti kata persahabatan yang erat yang berlainan umur mahupun jantina.

Beza umur kami hampir 15 tahun. Tapi dia tak kesah kawan dengan orang yang amarah macam aku. Dialah wikipedia bergerak aku mengenai topik-topik sensasi yang pasti mustahil aku nak tanya kat daddy mahupun uncle aku, mahupun jantan-jantan terpilih kat luar sana....Bukan aku sorang je ye suka tanya soalan cepu emas kat mr. brown nie...Mizzy N jugak....

lepas nie, agak payah le nak komunikasi ngan dia lagi. Dia dapat tukar ke tanah tumpah tercinta - Kuching, Sarawak. Best aaa...dapat balik jumpa bini. ceh, tetiba nak buat ayat jeles pulak....hahahhaha.

Anyway Mr. Brown, bergembiralah dengan family ko kat sana, tambah lagi anak-anak ko yang memang rindukan ko sangat-sangat tuh. Kalau aku turun sana, sila bentang karpet merah untuk aku ya.....

OUT OF MY MIND bila semua dah bawak haluan masing-masing dah. Kat sapa lagi aku nak luahkan perasaan aku yang huduh ini....sob sob sob



2 comments:

mizzyN said...

:( bye mister brownie

Eliz said...

ayarkkk biler nak introduce aku ngan mr cokelat nie?

Total Pageviews