Mar 25, 2010

BILA IDA TAKDE LIFE

..Hmmm....

Aku tak tau ngupanya kerja kat bahagian production tv sangat memakan masa aku. Kenapa??

  • Aku tiada masa lagi nak meronggeng dengan hebatnya.
  • MizzyN tiada masa nak lunch dengan aku. Malah dia jugak terpaksa menyeksa diri dia dengan menaiki transport awam. Dengar kata dia sesat nak ke tempat keja....Padahal, bangunan opis ko tu sangaaaat besar sebelah federal highway. Camna ko boleh sesat hah??
  • Masa weekend aku di spend untuk membuta dengan jayanya.....arghhh. Plan memang nak membuta, tapi hakikatnya aku dok layan novel bagai nak rak..petang baru membuta dengan jayanya.
  • Banyak projek gambar terdelay. Sian pengantin tak dapat lagi album. Ampunkan aku....akan aku siapkan secepat yang mungkin.
  • Blog jugak tidak dapat di hapdate. Salah satu sebab, aku takde apa nak story. Dan genre cerita pun pasti akan berubah selepas ini.
  • Dan banyak lagilah....
Oh ya...aku sekarang di assign buat program lain pulak - xpresi kembara. Melibatkan perlancongan dan jugak artis....dan sesiapa yang kenai aku, pasti tau - aku tak minat nak berurusan ngan artis nie. Tapi aku minaaaat gila melancong. So, memang kenalah dengan jiwa aku.

OUT OF MY MIND bila artis pandang aku dengan herannya bila aku cakap aku tak pernah dengar lagu dorang. nasiblah...

1 comment:

mizzyN said...

Susunan ayat salah OUTTAMYMIND yang xde masa nak lunch dgn MIZZYN sekarang dan pelancongan ye cik xde R.

lepas nie pergi bawak artis pegi ladang herba kat johor tu best jugak. atau pegi petik buah naga kat kluang tuu.

hari aku sesat tu aku hilang tumpuan. sob sob.

akhir kata, that's production life for u. baru ko tau ngehehe. esok dah jadi start terbit program sniri pandai la buat masa keriangan sendiri. eh panjang pulak komentari aku mcm tak bleh cakap in person je. hehe.

Total Pageviews