Mar 16, 2010

BIGGEST LOSER ASIA - JACKIE SILALAH PERGI AUDITION..;P

..Hmmm....

Bila dah tengok Biggest Loser Asia...aku jadi teruja nak masuk. Tapi, probnya...berat aku nie sebenarnya tak melayakkan aku pun - aku rasa lah. Yelah...dari rekod pencapaian diorang dalam masa 2 bulan, ada yang dah hilang dekat 35kg, kalau aku masuk...hilang 35kg, mau tinggal tulang gamaknye....tambah lagi, kalau dapat masuk final, kena excersie lagi, nak tengok siapa penurunan lemak dia lagi banyak....of course lah aku menang kan...hehehehe.

Oleh itu, aku mencadangkan housemate aku merangkap kawan aku untuk masuk realiti show nie. Dia kata dia tak layak...Aku cakap, ok je. Apa kata, dalam tempoh 2 or 3 bulan nie, ko makan bagai nak rak, gemukkan diri...sampai ko rasa ko layak. Insentifnya = RM300++ ribu tuh...kaya beb. Kaya. Lagipun, dengan sikapnya yang periang, manipulasi dan juga cita-citanya yang nak pergi travel satu dunia, aku rasa dia antara yang boleh lepas ke final.



Carlo sebelum kurus...comei.



Carlo lepas kurus - hensem seh. Tapi David nie over sangat la tahap kurus dia.
Dah nampak rupa penagih dadah dah...Tapi sebab dia nak menang kan, kira relevan la alasan dia sampai kurus camni.




yeah...we adore ur body...

pic diambil dari fanclub dia kat facebook

So, sekarang nie aku tengah berkempen untuk dia pi Audition Biggest Loser Asia - season 2. Alah, kalau dapat masuk Top 20 pun dah orait. Sebab yang tak layak masuk bootcamp, kena turunkan berat badan sendiri juga kat umah. Siapa yang berjaya - menang duit jugak beb...Kaya..kaya..kaya.

OUT OF MY MIND beb....mana boleh aku nak gumukkan badan aku. aku sekarang kena bergerak aktif.

6 comments:

mizzyN said...

haha dah ada plak jawapan ko untuk "Kenapa bukan kau je yang masuk?"

JohnJenin said...

masuklah. Pakcik janji afundi kamu. Layak ke Final pakcik bawak sat banner besaq sokong kamu...

azyze said...

aku rasa ko tak layak lah ida. ko cam borderline kurus ke chubby ade lah.

jacky aku tak pernah tengok la pulak live kan, so takleh nak komen. nadh pulak, kalau nak gak meh aku karate tulang keting dia!

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
kita harus menjadi seorang yg alert dgn pertanyaan yg bakal tiba. sbb itu jwpan tiba sblum soalan....harharhar.

pckjohn:
ayark pck...saya yakin afundi pck hanya merugikan.

ayzy:
kalo nad masuk...aku xtau nak ckp apa dah. mau time audition tu, semua bakal2 calon hentak dia ramai2....

Eliz said...

ahahahahah macam susah jerrrrrrrr

DrSam said...

idea menggemukkan badan utk layak tu pasti mendapat sambutan peminat siri tersebut.

Total Pageviews