Nov 7, 2008

MASUK OFFICE


konichiwa guys

arini masuk opis lewat skit. dlm kul 10++ baru le aku smpai opis. tgh dok paking skooter, bos aku call...

"ida..akak nie"
"aaa...ye kak. apahal?"
"ko kat mana?"
"ni hah...kt blakang. nape?"
"ooo...takpe lah. akak ingat ko tak masuk opis arie nie. nak suruh isi borang SKT ni."
"oo...ok. jap gi saya naik. bye"
"bye.."
tut..tut..tut....talian dah putus...

aku pun naik le opis. so, dgn dedicated nye aku spend masa almost 2 hours dok ngisi borang sambil dok ingat keja apa aku buat spanjang taun nie. nasib baik le kursus abis, kena je masanya. sebabnya..aku amik kusus sbb taun nie xde langsung kusus aku attend...huhuhu.

sedar tak sedar, dah 4 pages aku senaraikan keja aku buat. wah...excellent nye aku. klau tak dapat cemerlang gak..xtau le...hehehhe. (ayat perli nieh).

lunch time..call mizzyn.."jom gerak..sentap"
kitoarng vroooooom...redah panas yg nk mmpos panasnye pegi central market (CM).
motifnya kat sana. antar buku...then makan kat tempat murah. tambah lagi nasik dia bertimbun2 macam nak suruh satu team bola kongsi nasik satu pinggan ngan aku...huhuhu.

pastu, dah setel cari buku. (dapat 3 buku je...tu pun dah almost 80++) VROOOMMMM..kitoarng mencemarkan lagi alam sekitar KL, menuju ke opis. smpai kat simpang, mizzy cakap "weh..dahaga nak mmpoas le, jom pi minum kat kedai air free". aku pun dgn malas nak responnye..mencilok terus ke kedai air free...

minum segelas teh o ais, sambil layan perasaan abg air free..dkt kul 3 gitu, blah masuk opis.
arghhh...nak cari guest progrm aku next week. mampos le..klau tak dapat arie nie. takpe..call dulu.

"elo...dr. fatimah"
"ye aida..deepavali dh abis, raya dah abis, baru nak call saya. ada benda baik ke"
"ye..ada. nie nak bgtau le nie. arie selasa nie free tak...bla...bla..bla"
"ok..setuju."

waa...senangnya atie aku. selesai satu kja. uik..nk tgk blog jap aa. hmm...nk kena tulis cita baru nie. apa ek...
alah. rapu je lah. heheheh.....abis...
very very..out of my mind..but still in my own world.

1 comment:

mizzy N said...

qUOTE: dgn riaknya... aku pasang lagu ABBA dgn sekuat hatinya. dancing-dancing dalam umah sorang-sorang sambil siram pokok orkid. OH..BAHAGIANYA IDUP AKU.

aku terfikir cam scene dalam desperet housewife jek.

Total Pageviews