Nov 6, 2008

DEDICATED



konichiwa...

aku x penah this dedicated to what i do (tp dulu masa study suka sgt C++,so, dat subject hav my full attention). since, i HAD to attend my kursus,seminggu plak tu.

memula tu, aku ingt kn kursus radio interactif nie pasal buat jingle, teaser promo or smthing like that. tp rupanya blajar byk pasal internet including create ur own blog. since my bloh nie dh wujud almost 1 year, jd aku malas lg nk wt blog banyak2. x larat nk update a.k.a dont know what to post.

tp im appy in dis class. so much and so many thing i dont know b4. but skrng nie, terer sikit dr sebelum nie.tp xde le capai tahap bill gate lg.

aku nie freak skit pasal tenet nie. even thought aku bukannya obses pasal pages2 yg ada kt tenet. tp just suka...main game lg suka. smpai mizzy says aku nie addict kat tenet.

here, aku letak le pic dlm kelas. sbb dok ngadap byk sgt blog aku nie, aku dh OUT OF MY MIND, smpailah dh nk muntah dh..huhuhuhu.....

2 comments:

DJ NR said...

nama aku takdepun nape ek?
norimanadnan.blogspot.com

zizi what? said...

aikk... aku pun terbabit dalam ini gambar?...

Total Pageviews