Nov 29, 2010

RASA COOL BILA DEWASA

.....Hmmmm...

Bila umur kita dah mencapai lebih dari 25++, kebanyakkan dari kita akan rasa dan mula lebih bertenang. Perkara sebelum nie kita rasa sangat besar dan jugak bapak segala masalah, kita dah heran. dah anggap remeh.

So, bila tetiba sekarang nie banyak sangat bergaul dengan budak-budak umur 25--, aku mula merasakan betapa kebudak-budakan nye permainan dorang. agaknya, camtu lah kot pakcik makcik yang dah dewasa nampak aku.

Dan sebenarnya, kalau lah aku masih lagi dah umur 25 tahun, sudah pasti aku sudah mengeluarkan ayat sebegini:

"OIII MADAFAKER, KO INGAT KO BAGUS SANGAT KE. PEGI MAMPOS LAGI BAIK LAH, KO INGAT KO BAGUS SANGAT KE HAH. TOLONG LAH CERMIN SIKIT. ATTETION WHORE!#$$#^&^*())_)&^%$##)!!()*pooi_**&hv())&%$#@#$$#@#"

OK, dah bertenang sikit.

OUT OF MY MIND banyak dah nieeeeeee

3 comments:

DrSam said...

memang sepatutnya makin dewasa kita cool. Tapi cool pun biar bertempat...

ouT oF My MinD said...

kenkadang cool itu akan makan diri kita jugak. kan dr. sam...

mizzyN said...

bukan ko selalu rage mcm tu ke? ahahahahaha tapi dalam kawasan peribadi dan tidak di khalayak. being dewasa is retsraining the once wild emotion.

Total Pageviews