Jun 17, 2011

ASKAR WATANIAH YANG GLEMER GITU

Korang rasa apa tak kena dengan gambaq nie. Sekali aku tengok je, aku dah tak tahan nak gelak. lawak siot. Agaknya photographer nie mesti nak kenakan artis-artis nie dengan ambik full shot dorang. Kalau situasinya masa catwalk, aku tak heran. tapi.....



Nah, ini rupa sebenarnya gadis gadis yang masuk askar wataniah.
Cuba teka mana aku??
*oh malunya...lari masuk tandas*




Dari skolah menengah lagi dok gila hitamkan kulit. Maklumlah orang putih kan suka wanita berkulit tanned...
*katakau*

OUT OF MY MIND bila dok teringat masa training askar wataniah dulu. Gila...!

4 comments:

NenekPenne said...

ha ah kesiankan artis kita...
bergambar baju seragam alih2 berhigh heel..
dah tak pasal2 kena cakap bangang oleh blogger...
kok ya pun pihak yang menyuruh depa pakai baju tu bagilah boot kat depa

i think depa pun tak expect fotographer nak amil gambar penuh mcm ni....

mizzyN said...

dia bajet america's next top model kot berhigh heel juge

ouT oF My MinD said...

nenekPenne;
photografer ngan editor tu yg main peranan penting sblum dorng publish gambaq tu...fikir dr segi logik lah kan. kan dan kena gelak....

mizzyn:
project runway katakaaaaan

mummy afif & aidil said...

retiss gila glemer jahhhh...!!!! lps ni, tggu mekti dpt anak pulok, pakat2 nk join PBSM kott..? hahha..

Total Pageviews