Oct 16, 2010

BILA TETIBA AKU SERIES KAT FB

Hmmm...
Aku jarang series dalam FB. walau aku dihemapat perasaan pun, aku banyak memain dalam mengupdate status. Dan ramai sebenarnya yang ambik series dengan apa yang aku tulis. Tu yang best menjadi aku. boleh punk'd orang sesuka hati...great!

ok, aku telah like club sekolah aku. dan aku boleh agak sapa moderator dia. aku tau, dia seorang yang series dalam menghapdate facebook. tapi ayat yang dia buat memang tak boleh blah. Apalagi...rage time...hahahhahaha.






amacam....OUT OF MY MIND tak aku...=D

3 comments:

mizzyN said...

cepat sungguh percaya komen karut2 kat gambo adminnya itu

ouT oF My MinD said...

itulah pasal...sedey kan

Byha said...

ada sorang budak dlm satu forum neh sebijik mcm neh...
contoh thread yg dia bukak "kawan ofis saya yg andartu tu dah kawen, ps: perhatian kepada cik X, korang pun ada peluang nak kawen"
cam c***i kan?..

aku jaki dgn org yg sker ckp "kawen tu besh, sedap la etc"...
poyo ok... macam ko sorang jek yg kawen...

Total Pageviews